onsdag 3. mars 2010

Man blir hva man spiser

Isåfall er jeg snart Mrs.Lee!

tirsdag 2. mars 2010

B.R.O.K.E.


Jess da! Norge har tatt knekken på meg. Jeg overlever så vidt måneden... mhmmmm.... Pengene mine går til; nudler, kaffe og øl.
 JEG TRENGER JOBB! Det er derfor jeg har sitti og skrivd jobbsøknader og CV idag og de skal leveres ut etter skolen imorgen

.....................Sukk, om jeg bare hadde hatt penger...............

Da skulle jeg ha drukket øl i snøen i denne.

Eller denne:



Acne is the word.
Kanskje jeg kan drikke øl på gresset i sommer om jeg får meg jobb. Det hadde vært good times.

SAVN

Når jeg sitter i mitt nye krypinn, som forøvrig ser sånn ut:


Så savner jeg dette:




Men no worries, for jeg har allerede bestilt billetter ned til Valencia i April for å besøke dette vesenet:

Kommer det noen fler i den anledning? JAAAA, det gjør det! Disse kommer:


Så har jeg noe å glede meg til når det er som værst på Blindern og i praksis

søndag 24. januar 2010

Noen ganger...

...trenger man mer av dette:















...og mindre av dette:























På torsdag, etter min siste eksamen, skal jeg lett ha et lite spa i calle Alboraya. Da skal jeg klippe tåneglene mine, shave leggene (nærmer seg centimeteren), skrubbe huden min, ta ansiktsmaske og Ida skal få den ære av å ta seg av gultonene i håret mitt...

Etter det skal jeg (lukk øynene dine mamma, dette vil du ikke like) drikke ØL. Ikke bare en, men kanskje 10. Og etter det skal jeg drikke vin, kanskje 10 vin også. Neida, men joda, da er det fæst!!!

torsdag 21. januar 2010

Iiiiida, men snart vuelta!

Ida kom for en ukes tid siden (http://www.idavida.blogspot.com/). Det er så koselig med et norskt lite vesen i hverdagen. Det er herlig å le av norske ting (Ida har kongehumor, hun har nemlig identisk humor med min!) og ikke minst prate norsk innimellom. Grunnen til at kjære, søte, snille Ida er her er at hun skal være her neste semester. Jepp, hun er heldig! Selvom eksamenslesingen regjerer hodet mitt om dagen har vi greid å kost oss litt også, sovi lenge et par dager, var ute på byen sammen med Ruben etter eksamen på tirsdag også har vi shoppet! Shopping ja, pengeboken blir mindre og mindre, men dog, hvorfor spare pengene til Norge? Shoppingen i Norge er dødskjip og DYR. Så da er det heller bedre å handle fra seg her og heller holde stramt på lommeboken i Oslo de neste månedene + at det er saaaalg! aaah!
Sjekk kjolekuppene vi gjorde igår:


Yes we know, pretty smashing! Hæ?

Nå sitter vi to smashinge mennesker fortsatt i pysjen på stua (klokken er 19:00) (hvis dere lurte har Ida dusjet, ikke jeg). Hva gjør vi? Ida sitter å oversetter en novelle som jeg lovte å gjøre for en venn, men jeg greide å dytte det over på Ida (HÆHÆ). Jeg sitter å prøøøøver hardt å lese, men det er så mange fristelser og unnskyldninger til å ikke gjøre det, sånn som å skrive dette innlegget til dere. Hmmm.


Vuelta in 9 days! Sjuuukt, jeg skal hjem snart... Altså om 9 dager for dere som ikke skjønte det. Det blir rart, grue-gleder meg. Gruer meg til å forlate denne fantastiske byen med alle de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med. Jeg gleder meg derimot til å innta Oslo atter med storm, for der er det enda flere fantastiske mennesker.

For dere som lurer på hvordan det har gått med eksamenskjøret hittil kan jeg fortelle at jeg naila den første; altså karakter 9 (hvorav 10 er det beste). Pretty amazing med tanke på at jeg ikke hadde vært på en eneste forelesning i dette faget, jeg så faktisk læreren for første gangen da vi hadde eksamen og fant endelig ut at det var en dame. Jeg har alltid antatt at det har vært en mann ut i fra navnet. De to andre eksamene gikk langt ifra like bra, men har en dårlig magefølelse. We'll see, ingen sorger på forskudd! Med andre ord er to gjort og det er to igjen. Jeg spyr egentlig bare jeg leser eller hører spansk akkurat nå, så jeg har egentlig et problem. Men men, jeg prøver så godt jeg kan også får vi se hvordan det går.

Anyways, nå tror jeg dere kjeder dere i hjææææl av kjedelig informasjon, om dere har orka å lest helt hit.


Se forresten hva jeg har greid, å tatt et bilde av Valencias svar på triumf buen (om det er sånn det skrives). Jeg har sett på Facer'n at alle har tatt bilder av den, så det virker som om det er noe man må gjøre. Jeg følger jo seff mainstreamen som alltid.



Se på søte Ida. Vi hadde frokost i parken igår eeeekstremt sent. Jeg tørr ikke si hvor sent det var, for jeg blir flau. Ida liker forresten også å le av fotballfrue, haha! Det er faktisk det vi gjør best sammen. Blogg favoritt to er http://www.linniiie.com/ , vi er inspirert og skal nå spise gule epler.

Vi snakkes good people!




LOOOOOOVE from Spain!

mandag 4. januar 2010

Skolen kaller!

Jula er over; noen pakker rikere, samt noen kilo tyngre. Hva er det neste? Jo! "Eksamen", synonym til "død". Jeg har 5 av dem den neste måneden. Død 5 ganger. Greatness! Det eneste positive er at jeg skal back til Valencia for å ta de der, med andre ord forlater jeg landet hvor man dør hver gang man går ut døra i en måned til! Hmmm, ble mye død og fordervelse i dette innlegget. Men sånn er livet.